Het lidmaatschap

“Voor een vast bedrag elke maand de juiste hoeveelheid luiers.”

Juiste maat én hoeveelheid

Elke maand krijg jij de juiste maat en hoeveelheid luiers thuis bezorgd. Zit jouw kleintje op het kinderdagverblijf? Geen probleem! Bij Diapy zijn er meerdere mogelijkheden.

Persoonlijk

Een persoonlijke luierbox die is afgestemd op de behoefte van jouw kleintje.

Zacht voor de huid en milieu

De luiers zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Daarnaast is de luier lotion-, latex-, chloor- én parfumvrij! (dermatologisch getest)

Vaste prijs

Een verantwoord product voor een eerlijke prijs.

Hoe werkt het lidmaatschap?

Het lidmaatschap werkt als volgt: je hebt je aangemeld via de website en de gewenste maandbox gekozen. Vervolgens ontvang je van ons een betaalverzoek en zodra deze betaling is verwerkt wordt jouw maandbox ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Vanaf dit moment loopt jouw lidmaatschap en hoef jij je niet meer druk te maken over de aanschaf van luiers. Wij zorgen ervoor dat jij geen luiers tekort komt én dat jij de luiers in de juiste maat ontvangt.

Hoeveel luiers ontvang ik elke maand?

Hoeveel luiers je elke maand ontvangt hangt af van de leeftijd van jouw kleintje, welke maandbox jij kiest en hoeveel dagen jouw kleintje naar de opvang gaat. In het eerste jaar verbruikt een kind gemiddeld 7 luiers per dag. Dit komt neer op zo’n 200 luiers per maand. In het tweede jaar verbruikt een kindje gemiddeld 6 luiers per dag en het derde jaar en vierde jaar ongeveer 4 á 5 per dag. Wij zijn dan ook uitgegaan van deze aantallen. Verbruikt jouw kleintje meer of minder? Neem dan gerust contact met ons op en wij kunnen jouw maandbox geheel personaliseren na verbruik.

Heb jij je aangemeld voor het volledige lidmaatschap maar heb je toch besloten dat jouw kleintje naar het kinderdagverblijf gaat? Jij kunt gemakkelijk jouw maandbox aanpassen op Mijn Diapy.

Naast de verschillende maandboxen is het ook mogelijk om jouw lidmaatschap uit te breiden met pH-neutrale baby doekjes. Deze doekjes bevatten geen lotion, parfum, parabenen of PEG’s. Ze zijn ook te gebruiken voor de snoetjes. Handig! Jij ontvangt elke maand naast jouw gekozen luierabonnement 6 pakjes van 80 wipes voor € 15 extra. Voldoende voor één maand.

Natuurlijk is het ten alle tijden mogelijk om  jouw lidmaatschap te beëindigen. Je zit dus nergens aan vast!

Betaalverzoek

Wij hebben er bewust voor gekozen om de betaling te laten verlopen via een betaalverzoek per maandbox. Wij willen graag dat onze leden zelf de controle hebben over de betaling. Jij ontvangt elke maand een berichtje met een betaallink. Zodra de betaling is ontvangen, gaan wij voor jou aan de slag!